Пумас вимагає від Дані Алвеса багатомільйонної компенсації: відома причина

“Пумас” вимагають від Дані Алвеса багатомільйонної компенсації на тлі справи про зґвалтування.

Колишнього захисника «Барселони», «ПСЖ» та «Ювентуса» взяли під варту без права внесення застави за підозрою у зґвалтуванні дівчини в туалеті нічного клубу. Йому загрожує від 4 до 12 років ув’язнення.

Як тільки бразильця затримали за підозрою у зґвалтуванні, «Пумас» розірвали контракт із ним.

Як повідомляє UOL, мексиканський клуб вимагає від футболіста компенсації у розмірі 5 млн. доларів за порушення умов контракту.

20 січня, у день взяття під варту, керівництво «Пумас» направило Алвесу електронного листа, в якому повідомило про розірвання контракту та повідомило його про бажання отримати компенсацію.

Мексиканський клуб посилається на пункт договору, що передбачає покарання за проблеми з допінгом, за участь «у будь-якому скандалі, який стане надбанням громадськості» або в «будь-якій дії, яка вважається злочином за законодавством країни, в якій вона мала місце». Клуб вважає, що справа Алвеса відноситься до третього типу, і тому потребує фінансової компенсації.

У листі «Пумас» зазначили, що залишають за собою право звернутися до ФІФА чи будь-якого іншого компетентного органу, щоб зажадати компенсацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *