Ар’єн Роббен відреагував на заяву Франка Рібері щодо завершення кар’єри

Ар'єн Роббен

У п’ятницю, 21 жовтня, відомий французький вінгер Салернітани Франк Рібері оголосив про завершення професійної кар’єри. В останні кілька років 39-річний француз сильно страждає від травм.

Осторонь цієї події не міг залишитися його давній друг і партнер по Баварії Ар’єн Роббен, разом з яким він створив видатну зв’язку “Роббері”.

Дякую за все, мій друже! З тобою завжди було дуже приємно перебувати на полі і за його межами! Ти дійсно можеш пишатися всім, чого досягнув! Для мене було і завжди буде честю бути частиною Роббері. Тепер насолоджуйся часом з сім’єю і до скорої зустрічі!“, – написав у своєму пості в Intagram нідерландець.

Рібері виграв 18 великих трофеїв за 12 років у Баварії і, як і Роббен, увійде в історію як справжня легенда клубу. Француз також був названий футболістом року в Європі у 2013 році та забив 124 голи у 425 матчах у складі “ротен”.

Франк віддав 92 передачі у 273 матчах Бундесліги – це більше, ніж у всіх ненімецьких гравців з початку збору докладних даних з сезону-2004/05. Він має намір продовжити свою роботу в Салернітані у якості помічника головного тренера Давіда Ніколи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *