Екс-гравець молодіжної збірної Бразилії: Путін – найкращий президент в світі

Арі

Бразильский нападник Арі, який зараз грає за Атлетіко Сараенсе, а в 2006 році зіграв 13 матчів за молодіжну збірну Бразилії і забив 6 голів, дав компліменти російському диктатору Володимиру Путіну.

“Володимир Путін – хороша людина, справжній красень! Я у Бразилії про це теж завжди говорив. У мене всі запитували про те, як жити в Росії та які проблеми можуть бути. Я завжди відповідав, що все гаразд і жодних проблем немає.

Те, що хоче зробити Володимир Путін, він завжди зробить, все здійснить! І це буде правильне рішення. Зеленський завжди тільки розмовляє, сидить і нічого не робить, робить помилки. Я росіянин, я завжди вболіватиму за Росію!

Вважаю, що Путін – найкращий президент у світі останнім часом. Якби в Бразилії президентом була така людина, як Путін, ця країна була б зовсім іншою, стала б набагато кращою. Є погані президенти, а є Путін – хороший президент”, – сказав Арі в коментарі для російських ЗМІ.

Варто сказати, що Арі з 2010 по 2021 рік виступав в РФ за Спартак, Краснодар та Локомотив. В РПЛ провів 235 матчів і забив 66 голів. В 2018 році отримав російський паспорт і відіграв 2 гри за збірну РФ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *