Два українця знаходяться на перегляді у кіпрському ФК Красава

ФК Красава

Футбольний клуб Красава буде грати в другому дивізіоні Кіпру, через те, що власнику команду екс-футболісту та блогеру Євгенію Савіну довелось покинути РФ через відео з гравцями збірної України.

Клуб проводить комплектацію на новий сезон. Як стало відомо сайту Епоха Футболу, в колективі зараз знаходяться два українця Віталій Квашук та Євген Будник. Вони є вільними агентами.

Останнім клубом 29-річного Квашука був представник елітного дивізіону Кіпра Аріс з міста Лімасол. За цю команду він забив 2 голи за 25 поєдинків. З 2017 року грав за кордоном, виступаючи за білоруські Вітєбськ, Неман, Гомель, азербайджанський Сабах та латвійський РФШ.

31-річний Євген Буднік до війни був гравцем Карпат. Останні місяці виступав за грецький Астерас Влахіоті, за який забив 6 голів у 8 поєдинках другої за силою ліги Греції. Також виступав за Арсенал Харків, Металіст, Ворсклу та Сталь Кам’янське.

Має послужний список і виступів за кордоном. Захищав кольори Слована (Чехія), Динамо (Білорусь), Капфенберг (Австрія), грецькі Платаніас та Ламію, вірменські Урарту та Пюнік, естонську Левадію, а також за індонезійський ФК Першіта.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *