Екс-гравець збірної України розповів, як він опинився в чемпіонаті Південної Кореї

Сергій Коновалов

Екс-гравець київського Динамо та збірної України Сергій Коновалов став новим гостем ютуб-передачі “Фінти та подкати”. Там він розповів, як сталось, що в 1995 році він перейшов до Пхохан Стілерз з Південної Кореї.

“Все що ми знали про Корею на той момент – це Олімпіада-1988. Мене туди направили не агенти… В 1994 році збірна полетіла туди грати два товариські матчі. 

Була така компанія “Совінтерспорт”. Саме вони продавали Заварова в Ювентус. На них якось корейці і вийшли, звернули увагу на мене. Був такий Саша Абрамов, він працював на цю контору, і звернувся до мене, і керівництва Динамо. Сіли з Григорієм Михайловичем, поговорили. Тоді це були хороші на той момент. 

Дві перемоги поспіль в азійській ЛЧ? Команда вже була досить хороша. В першому фіналі я заробив “точку” в екстра-таймі. Тоді ми чемпіонат не виграли, але брали участь як діючи переможці ЛЧ. Нам знову вдалось виграти”,сказав Сергій Коновалов.

За збірну України футболіст забив 3 голи за 22 матчі. За кордоні також грав за Бейтар (Ізраїль), Ціндао (Китай) та Інтер (Азербайджан).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *