“За ці 9 років було багато чарівних моментів та захоплюючих матчів”: черговий легіонер попрощався з Шахтарем

Лівий захисник донецького Шахтаря Ісмаїлі на своїй сторінці в Instagram попрощався з командою, заявивши, що його контракт з клубом завершився. Бразилець згадав свій шлях у складі “гірників”. Його купили у лютому 2013 року в Браги.

“13.02.2013 я прилетів до Донецька і прямо з аеропорту поїхав на Донбас Арену, була перерва матчу «Шахтар – «Б. Дортмунд», був вечір Ліги чемпіонів. Яка гра! Яка атмосфера! Які емоції! Яка ніч! Наступного дня я підписав контракт з ФК «Шахтар».

Минуло дев’ять років, і ми разом пережили чарівні моменти, неймовірні ночі, захоплюючі ігри, тисячі емоцій, які я міг відчути з кожним уболівальником гірників. Пережили також і менш щасливі часи, але набагато більше насолодилися моментами ейфорії та слави. Ігри, титули та моменти, якими ми жили, ніколи не зітруться з моєї пам’яті.

Сьогодні 30.07.22 закінчився мій контракт з ФК «Шахтар» не так, як я собі уявляв, не за своїм бажанням. Проте мій емоційний зв’язок буде вічним. Я пишаюся тим шляхом, який ми пройшли разом, друзями, яких я знайшов, і досвідом, який ми отримали пліч-о-пліч.

Особлива подяка Президенту Рінату Ахметову за підтримку та довіру, я безмежно вдячний. Моя любов, вдячність і повага за прийом і прихильність всім вболівальникам «Шахтаря» та українському народу.

«СЛАВА УКРАЇНІ”, – написав Ісмаїлі.

Раніше повідомлялося, що Ісмаїлі веде переговори із бразильським «Інтернасьоналом».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *