Роберто Де Дзербі близький до призначення у відомий європейський клуб

Італійський тренер Роберто Де Дзербі, який на початку цього місяця полишив Шахтар, може очолити гранда грецького футболу Олімпіакос.

Про це повідомляє видання gazzetta.gr. Джерело наголошує, що саме італієць є пріоритентим варіантом для “богів”, хоча на босів Олімпіакоса вже виходили агенти з пропозиціями послуг наставників з Англії та Іспанії.

Зараз клуб з міста Пірей очолює Педру Мартінш, але команда просто провалилась в другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. На виїзді Олімпіакос зіграв з Маккабі Хайфа в нічию (1:1), але 27 липня вдома була ганебна поразка (0:4). Очікується, що Мартінш буде звільнений в найближчі дні.  Діючий чемпіон Греції тепер буде грати в кваліфікації Ліги Європи.

“Червоно-білі” є справжнім грандом Греції. В 21-му столітті клуб здобув 18 чемпіонств з 22-х можливих. Загалом Олімпіакос 47 разів вигравав місцеву лігу. Також команда 28 разів вигравала Кубок Греції.

Наш ексклюзив: стаття про унікального македонського бомбардира Дарко Панчева

43-річний Роберто до приїзду в Україну працював тільки на батьківщині. В Італії він очолював Фоджу, Палермо, Беневенто, а з 2018 був головним в Сассуоло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *