“Я ще не знаю, де головний тренер буде мене бачити”: Олександр Зінченко зізнався, що Артета не обіцяв йому місця в стартовому складі

Новачок лондонського Арсенала Олександр Зінченко розповів, що Мікель Артета не давав йому гарантій на 100% потрапляння в основний склад, а також зазначив, що він буде грати на тій позиції, на яку поставить його тренер.

Ніхто нікому нічого не обіцяв. Все залежатиме від мене, як я буду працювати, показувати себе на тренуваннях, в матчах. Якщо я буду заслуговувати грати, то я буду грати. Якщо не буду заслуговувати, то не буду.

Ключова позиція, яку він мені обрав – це лівий захисник. Але також можуть бути такі ігри, де я буду залучений як центральний півзахисник. Я ще нічого не можу сказати.

Сезон буде дуже довгим. Ми виступаємо в чотирьох турнірах – два кубки, АПЛ та Ліга Європи. Тому буде дуже багато матчів, і я ще не знаю, де головний тренер буде мене бачити“, – сказав Олександр Зінченко.

Наш ексклюзив: стаття про Дарко Панчева – одного з найкращих бомбардирів Європи кінця 80-х

Українець раніше виступав за Манчестер Сіті, де він в основному грав на позиції лівого захисника. Зінченко добре знайомий з Артетою, адже до свого приходу на пост наставника “канонірів” іспанець був асистентом Пепа Гвардіоли в “містянах”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *