Сергій Ребров: Я і Ярмоленко спілкуємось між собою українською мовою

Головний тренер Аль-Айна украънець Сергій Ребров повідомив, що намагається спілкуватися українською мовою. В цьому йому допомагає і те, що в клубі є співвітчизник Андрій Ярмоленко.

«І в побуті намагаюся спілкуватися українською, і з друзями. Хоча тут немає друзів, зараз ми на зборах. Хіба що з Андрієм Ярмоленком.

Андрій також намагається спілкуватися українською. Я бачив його інтерв’ю. Не можу сказати, що в нього виходить дуже впевнено. Як і в мене.

Але зараз всі повинні намагатися спілкуватися українською. Певний час це може бути трохи незручно, але це необхідно для нас», – сказав Сергій Ребров.

Нагадаємо, в перший рік при Реброві Аль-Айн здобув чемпіонство та Кубок ОАЕ. Андрій Ярмоленко приєднався до команди на правах вільного агента.

One thought on “Сергій Ребров: Я і Ярмоленко спілкуємось між собою українською мовою

  1. Не треба звєздєть. Знайшлися патріоти, драпанули за кордон і локшину вішають на наші вуха. Під час війни треба бути поруч із своїм народом. Ребров – то таке, а Ярмоленко мав би приїхати до Києва та працювати тут, якщо ти українець. Як на мене, ця людина – той самий орк, яка обрала гроші замість БАТЬКІВЩИНИ! Щоб там не казали, а це моральний злочин проти України. Та нехай їм грець!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *