Сергій Ребров: Я був би радий попрацювати з Ярмоленком, у Аль-Айна є одне місце для іноземця

Головний тренер чемпіону ОАЕ Аль-Айну Сергій Ребров зізнався, що він би не проти попрацювати з Андрієм Ярмоленком.

Чи має Аль-Айн шанс запросити Ярмоленка? Є шанс. Ми розглядаємо гравців на певні позиції. У нас лише одне вакантне місце для іноземця. Клуб намагається дуже обережно працювати на трансферному ринку. Звичайно, я б із задоволенням попрацював із Андрієм.

Впевнений, гравець його рівня може отримати багато пропозицій не тільки з Еміратів. Він може грати у Європі. Для нього важливо знайти собі оптимальний варіант і починати готуватися до сезону.

Але це вже вирішуватиме Андрію. Впевнений, він ще готовий грати на найвищому рівні. Йому треба вибрати правильну команду. Андрій – амбітний хлопець. Він хоче боротися за чемпіонство та вигравати у кожному матчі. Якщо ця пропозиція від команди, яка ставить завдання залишитись у прем’єр-лізі, то, як на мене, це не пропозиція для Андрія Ярмоленка. Але знову ж таки вирішувати йому“, – сказав Сергій Ребров.

32-річний Андрій Ярмоленко з 2018 року виступав за лондонський Вест Хем. До цього рік провів у Боруссії Д, а з 2007 року знаходився в структурі київського Динамо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *