Екс-гравець мадридського Реала: Російські футболісти не роблять нічого поганого і ні в чому не винні

Колишній гравець Монако, Арсенала, Манчестер Сіті, Реала, Тоттенхема, Кристал Пелас та Істанбулу Еммануель Адебайор висловив своє ставлення до усунення російських команд від міжнародних змагань.

«Звичайно, це нечесно. У цьому світі, на жаль, багато нечесно. Мені шкода збірну Росії та російських футболістів. Але що ми можемо зробити, щоби якось змінити ситуацію? Нічого. Очевидно, треба дозволити РФС та ФІФА вести діалог. Думаю, в якийсь момент ви зможете дійти гарного рішення, яке звільнить Росію від бана. Російські гравці не роблять нічого поганого і ні в чому не винні. Вони просто хочуть виконувати свою роботу. Їм треба дозволити грати.

Чи довго це триватиме? Не знаю – це ж ФІФА. Зараз ми просто молимося, щоб те, що відбувається, швидше закінчилося і настав світ, в якому всі зможуть бути щасливими і насолоджуватися життям», — наводить слова Адебайора Sport24.

38-річний Еммануель Адебайор починав кар’єру у французському Метці. Потім три роки грав за Монако і в 2006 перейшов в Арсенал. Надалі грав за Манчестер Сіті, Реал, Тоттенхем. З 2015 року його кар’єра пішла на спад. Грав за Кристал Пелас, Істанбул, Кайсеріспор та Олімпію (Парагвай). На його рахунку 32 голи у 85 матчах за збірну Того.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *