Аль-Айн Реброва планує купити лідера ПАОКа Луческу

Аль-Айн готовий запропонувати грецькому ПАОК за 25-річного півзахисника Дугласа Аугусто в районі трьох-чотирьох мільйонів євро, повідомляє Sportime.

Враховуючи серйозні наміри найсильнішої команди ОАЕ здобути гравця, команді Развана Луческу непросто втримати бразильця в чемпіонаті Греції.

У сезоні 2021/22 Дуглас провів за ПАОК у всіх турнірах 36 матчів, у яких записав на свій рахунок по чотири голи та асисти відповідно.

Діючий контракт гравця із клубом розрахований ще на рік. Transfermarkt оцінює вартість Аугусто у три з половиною мільйони євро.

53-річний син головного тренера Динамо Мірчі Луческу минулого літа повернувся працювати в Салоніки, програвши чемпіонську гонку Олімпіакосу з відставанням у 19 очок Перша каденція Луческу-молодшого в ПАОК припала з 2017 по 2019 рік, вигравши чемпіонат.

Минулого сезону Ребров з першої спроби привів Аль-Айн до перемоги в чемпіонаті ОАЕ, а також здобув Кубок країни. Декілька днів тому Аль-Айн активував опцію продовження контракту з українським наставником до 2023 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *