Бешикташ готовий придбати форварда збірної Нідерландів

Турецький Бешикташ планує зробити декілька зіркових підписань, аби знову втрутитись в чемпіонську гонку в місцевій лізі.

“Орли” планують купити нападника англійського Бернлі та збірної Нідерландів Ваута Вегорста. Про таке повідомляє низна ЗМІ Туреччини. 29-річний гравець не має бажання грати в Чемпіоншипі, тому хотів би покинути “бордових”.

Бернлі придбав його на початку зими у німецького Вольфсбурга. Форвард обійшовся їм у 12 мільйонів фунтів стерлінгів. За 20 матчів в АПЛ він зумів забити лише два голи і тричі асистував партнерам.

До цього майже чотири роки грав за німецький Вольфсбург. “Вовки” літом 2018 року заплатили за нього АЗ 7 мільйонів євро. До клубу з Алкмаара грав за Хераклес, Еммен та Віллем II. В березні 2018 дебютував за збірну своєх країни. Всього за “ораньє” забив три голи за 14 поєдинків. Наразі його ціна на порталі transfermarkt –  14 мільйонів євро.

В чемпіонаті 2021/2022 Бешикташ набрав всього 59 очок і посів шосте місце, відставши від Трабзонспора на 22 бали. Клуб зі Стамбула лишився без єврокубків. Роком раніше “орли” виграли чемпіонство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *