Кіпрський Анортосіс зацікавлений у досвідченому українському захиснику

Досвыдчений український центральний захисник Дмитро Чигринський може продовжити кар’єру на Кіпрі. До нього інтерес проявляє кіпрський Анортосіс.

Таку інформацію опубликовало видання Kerkida.net. Найближчим часом футболіст полишить грецький Іонікос, контракт з яким у нього підходить до завершення і стане вільним агентом. Іонікос він поповнив минулого літа, зіграв в чемпіонаті Греції 27 поєдинків і забив 1 гол, чим допоміг новачку ліги зберегти місце в еліті.

До цього Дмитро Чигринський 5 років виступав за АЕК, з яким у 2018 році взяв титул чемпіона Греції. Всього у всих турнірах за клуб за Афін провів 126 зустрічей і відзначився 5 голами.

В 16 років він перейшов в академію Шахтаря. В Україні також грав за Металург Запоріжжя і Дніпро. В 2009 році Барселона купила його за 25 мільйонів євро, проте через рік відпустила назад у Шахтар за 15.

Пройшов всі юнацькі та молодіжні збірні України. За першу команду країни зіграв 21 поєдинок, останній раз за “синьо-жовтих” грав ще у 2011 році. Анортосіс в минулому сезоні посів 5-те місце і не буде грати в єврокубках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *