Луїш Каштру може отримати в Ботафого екс-гравця Реала та Баварії

Клуб екс-тренера донецького Шахтаря Луїша Каштру бразильский Ботафого може підсилити свій склад екс-зіркою мадридського Реалу та мюнхенської Баварії Хамесом Родрігесом.

Про це повідомляє видання uol.com.br. Новий власник клубу Джон Текстор хоче запросити до клубу зірку і Хамес Підходить на цю роль.

Зараз він грає за катарський Ер-Райан. Цей клуб бажає за нього 5 мільйонів євро, “чорно-білі” готові заплатити, але перепоною є саме небажання гравця. Він ще сподівається отримати пропозицію від європейського клубу.

30-річний Хамес є вихованцем клубу Енвігадо. Надалі грав за Банфілд із Аргентини, а зіркою став у Порту, з якого перейшов до Монако, але через рік перейшов до Реалу. Почав він добре і в сезоні 2014/2015 був визнаний кращим півзахисником Ла Ліги, але надалі все було не так добре.  З 2017 по 2019 грав за Баварію на правах оренди, а в сезоні 2020/2021 виступав за Евертон.

На його рахунку 24 голи у 86 поєдинках за збірну Колумбії. На ЧС-2014 він став кращим бомбардиром турніру. Контракт з нинішнім клубом у Родрігеса діє до червня 2024 року. Портал transfermarkt оцінює вінгера у 13 мільйонів євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *