Друг Тимощука: Роман Широков розкритикував українських футболістів

Роман Широков висловився за підтримку російської армії.

«Я вже казав – усі такі пацифісти стали, українські футболісти вимагають їх підтримати. Чому вони не помічали, що було 8 років на Донеччині, чому тоді мовчали вони?

Підтримали б це ваші люди, але ви воліли не бачити, як спалювали і вбивали людей. От би тоді кричали своїм керівникам – давайте цього не робитимемо, давайте домовимося.

І що зараз відбувається – вони закликають російських футболістів висловитись на підтримку. На підтримку чого? Мені не зрозуміло. Російські футболісти грають у нас, отримують гроші у нас, найчастіше від держкомпаній, представляють свою країну, а не Україну.

Ніхто не виступає за те, щоби вести війну. Але всі здорові люди за свою країну і за хлопців, які захищають інтереси нашої країни. І російські футболісти просто не мають права плювати в спину тим хлопцям, нашим військовим, які борються за свою країну та за те, щоб настав світ. Ось це треба підтримати.

Тільки ви, українські футболісти, 8 років мовчали, гроші відправляли – на те на це. Що ж не кричали? Бо почали зараз закликати», – заявив колишній гравець збірної Росії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *