Екс-гравець Атлетіко та Бенфіки збив на машині колишню дружину, яка застала його з іншою жінкою (відео)

Півзахисник “Бока Хуніорс” Едуардо Сальвіо розшукується поліцією. Футболіст офіційно звинувачений у тому, що збив на автомобілі свою колишню дружину та втік з місця злочину.

Про це інформує Ole із посиланням на власне джерело у правоохоронних органах.

Повідомляється, що інцидент стався в ніч проти 14 квітня за місцевим часом. Екс-дружина Сальвіо застала футболіста у машині з іншою жінкою. Вона постукала у вікно, щоб поговорити з колишнім чоловіком, але той не опустив скло. Дівчина стала біля машини, щоб Едуардо не міг виїхати. Але Сальвіо, довго не роздумуючи, увімкнув передачу і натиснув на педаль газу, прокатив свою екс-дружину на кузові машини.

В результаті дівчина отримала травми та була доставлена ​​до лікарні. Наразі вона не може згинати праву ногу через пошкодження суглоба. Едуардо Сальвіо перебуває у розшуку, поліція ще не з’ясувала його місцезнаходження.

Нагадаємо, раніше Сальвіо виступав за “Бенфіку”. Він знаходився в лісабонському клубі з 2010 року: спочатку в оренді, а потім повноцінно перейшовши з мадридського “Атлетіко” за € 11 млн. У складі “орлів” він взяв участь у 266 матчах і забив 62 м’ячі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *