Владислав Кочергін: Вдячний полякам, що вони так допомагають Україні

Декілька хвилин тому польский Ракув оголосив, що Владислав Кочергін приєднався до команди на повноцінній основі. Український футболіст також дав свій перший коментар прес-службі свого нового клубу.

“Я дуже радий бути тут, і мене так тепло зустріли. Я хотів би повернутися до звичайних тренувань, щоб моя гра якнайшвидше допомогла команді. Я пишаюся тим, що граю в Польщі, і дякую полякам за те, що вони так допомагають Україні“, – сказав Владислав Кочергін.

Підписання екс-гравця Зорі прокоментував і Роберт Граф, спортивний директор команди з міста Ченстохова.

“Контракт із Владиславом ми підписали 26 січня. Після того, як в Україні розпочалася війна, він готувався у Молдові. Після зміни регламенту ми вирішили взяти його до команди зараз.

Він універсальний гравець, який може грати практично на всіх позиціях в атакуючій схемі та часто шукає шлях до воріт або останній пас. Останні кілька років він був ключовим гравцем Зорі та топ-гравцем чемпіонату України.

Має великий досвід, отриманий грою в єврокубках проти сильних суперників. Ми віримо, що залучення гравця такого класу допоможе нам досягти подальших успіхів”, – сказав він.

Нагадаємо, що в січні Ракув взяв в оренду форварда київського Динамо білоруса Ілью Шкуріна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *