Ілля Забарний розповів про свій прогрес у Борнмуті та цілі

Ілля Забарний

Центрбек Борнмута Ілля Забарний розповів про своє професійне зростання у лавах Вишень. Також український футболіст назвав ім’я гравця, який є прикладом для наслідування та розвитку.

“Коли я зараз відчуваю атмосферу, коли чую її, коли люди стоять і кричать про все, щохвилини, саме тому я граю у футбол. Я граю для вболівальників”.

“У них є робота, вони працюють, вони приходять на стадіон Vitality, і я хочу виступити для них. Вони приходять подивитися на нас, щоб випробувати хороші почуття. Тут, на стадіоні Vitality Stadium, приголомшлива атмосфера. Я відчуваю це на кожному матчі, що кожне місце заповнене.  Кожна команда, коли вони приїжджають до нас, думають: “Ох, це буде важко”.

“Іраїола, по-перше, гарна людина і, звичайно ж, всі його помічники дуже хороші [у тренерстві/управлінні]. Він багато говорить про тактику. Мені це подобається, тому що я граю в кращій лізі світу. Я тут, щоб стати великим гравцем. Я хочу цього”.

“Кращий захисник? Ван Дейк найкращий через вибір позиції, через те, як він розмовляє з товаришами по команді, і гарний настрій. Він лідер. У спорті, коли іноді справи йдуть не так, як хотілося б, потрібно клацнути, прокинутися, і в кожній команді є такі гравці”.

Забарний перейшов в Борнмут з Динамо у січні минулого року, підписавши контракт до 2028 року. Цього сезону українець провів 34 гри за Вишень у всіх турнірах, відзначившись одним голом.

Зазначимо, що Ілля – єдиний футболіст у складі Борнмута, який провів усі ігри у Прем’єр-лізі без замін.

Борнмут утримує 13-е місце в АПЛ. У наступному турі Вишні 2 квітня приймуть Крістал Пелас.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *