Маріно Пушич прокоментував результат матчу Шахтаря проти Оболоні в УПЛ

Маріно Пушич

Головний тренер донецького Шахтаря Маріно Пушич прокоментував перемогу над Оболонню (3:0) у 22-му турі УПЛ.

“Я радію поверненню Степаненка, адже він мав дуже тривалу травму від міжсезоння, відколи ми були в Туреччині. Звісно, це гравець з характером і великим досвідом, завжди багато працює, справжній професіонал. І, як я зараз казав у роздягальні, Степаненко – справжній капітан. Виходить він у старті чи ні, але Тарас завжди є поряд з командою, це дуже важливо. Радію, що він повернувся на поле”.

“Від самого початку ми дуже добре грали, були сконцентровані й дисципліновані, що надважливо, тому що після міжнародної паузи нелегко. Багато наших футболістів брали участь у великій кількості поєдинків збірних: приміром, Матвієнко, Судаков та Конопля грали за національну збірну України у всіх матчах і доклали багато зусиль”.

“Потім ти, звісно, повертаєшся трішки втомлений, але вони продемонстрували дуже високий рівень професіоналізму та якості, тож я дуже радію. Але я маю похвалити свою команду, бо сьогодні всі діяли дуже професійно, ми відіграли всі ситуації так, як треба”.

“Поділюся з вами тим, що я сказав гравцям у роздягальні: чудова командна робота, важлива перемога, і ми рухаємося до наступного матчу. І сказав дещо про Степаненка. І я дуже радію, що Марлон Гомес вийшов на поле. Він новачок, молодий багатофункціональний гравець, і такому молодому футболістові завжди корисно відчути нове змагання, нову гру, тож ми привітали його з цією грою. Мені дуже цікаво побачити його якості на наступному етапі”.

” І, певна річ, Мар’ян Швед. Він також мав травму тривалий період, потім повернувся, але не грав, однак продовжував боротися, мав гарні результати в міжсезоння, а коли з’явився шанс, скористався ним, тому що добре тренувався і саме тому був здатний зіграти 90 хвилин та змінити ситуацію сьогодні. Тому я дуже щасливий за нього і за його внесок у цю гру та в нашу команду. Маємо хорошу перемогу. Завтра на нас чекає відновлення, а післязавтра перемикаємося на наступний поєдинок”.

Шахтар продовжує лідирувати в УПЛ, набравши 46 очок. У наступному матчі Гірники зіграють із Чорноморцем у півфіналі Кубка України 3 квітня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *