Український футболіст Арсенала Олександр Зінченко порівняв Мікеля Артету і Пепа Гвардіолу

Олександр Зінченко

Екс-гравець «Манчестер Сіті», а нині футболіст лондонського «Арсеналу» Олександр Зінченко порівняв головного тренера «канонірів» Мікеля Артету із наставником «міщан» Хосепом Гвардіолою.

«Сіті» будував цю машину кілька років, і довгий час в основі грали одні й ті самі футболісти. Я не кажу, що «Арсенал» намагається копіювати «Ман Сіті», але це найкраща команда у світі, і правильно запозичить щось у них. У чому головна відмінність Гвардіоли від Артети? Хосеп має більше досвіду роботи з топ-клубами. Він багато разів стикався з різними проблемами і знає, як на них реагувати. Не хочу сказати, що Мікель цього не знає, але досвід є досвідом. Впевнений, Артета збудує свою спадщину. І воно буде чудовим, це точно», — наводить слова Зінченка видання The Athletic.

Мікель Артета очолив “Арсенал” у грудні 2019 року. Під його керівництвом «каноніри» виграли Кубок Англії та двічі стали володарями Суперкубку країни. Олександр Зінченко приєднався до «Арсенала» у 2022 році.

Цього сезону футболіст провів 19 матчів у рамках англійської Прем’єр-ліги, забив один гол і зробив одну результативну передачу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *