Легендарний Алан Ширер пояснив, як Арсеналу виграти чемпіонський титул АПЛ

Арсенал

Колишній нападник клубу «Ньюкасл» і збірної Англії Алан Ширер поділився думкою про те, що необхідно лондонському «Арсеналу», щоб здобути чемпіонській титул в Англії.

53-річний ексфорвард виступив із коментарем після перемоги команди Мікеля Артети над «Кристал Пелас» (5:0) у 21-му турі Англійської Прем’єр-ліги.

«Якщо «Арсеналу» не вистачало впевненості після трьох поразок поспіль, то «Кристал Пелас» виявився практично ідеальним суперником, щоб повернути їх на колишній рівень. «Пелас» був настільки слабкий і пасивний, що я ні на секунду не сумнівався, що вони зможуть створити проблеми команді Мікеля Артети. «Орли» не запропонували практично нічого, і отримали заслужений прочухан.

«Арсенал», навпаки, виглядав посвіжілим і повним сил після зимової перерви, а їхні комбінаційні дії дозволили ідеально стартувати. У підсумку вони легко перемогли, але, сказавши все це і побачивши, як вони забили п’ять голів, я все ще не змінив своєї думки про те, чого не вистачає «Арсеналу».

Вони відстають від лідерів – «Ліверпуля» – лише на два очки, незважаючи на жахливий перебіг останніх місяців, але я, як і раніше, вважаю, що їм потрібен якісний центральний нападник, щоб вийти на новий рівень і виграти Прем’єр-лігу», – заявив Ширер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *