Екс-гравець Шахтаря Едуардо: “Я ніколи не дивився відео, на якому мені зламали ногу”

Колишній нападник Шахтаря, лондонського Арсенала та збірної Хорватії пригадав момент, коли захисник Бірмінгема Мартін Тейлор завдав йому жахливої травми.

Це був жорстокий підкат. Я вибив м’яч, і моя нога стояла на землі, підтримуючи моє тіло. Тоді прийшов вплив. Я впав на землю, і коли подивився на свою ногу, вона була спрямована вбік. Я зрозумів, що це погано. Я запанікував, я злякався, як будь-хто, хто б побачив свою ногу під таким жахливим кутом.

Я відчув пекучий біль. Але Гері (Гері Левін – лікар Арсенала – прим.) дав мені морфін, щоб пригасити це. Відтоді я не дуже багато пам’ятаю.

Я вірю, що фол був навмисним і результату можна було уникнути. Але знає лише Тейлор“, – сказав Едуардо.

Також він розповів, як проходили його місяці після операції.

“Мій хірур Халід Балоха лікував жертв війни та спеціалізувався на моєму пораненні, тому мені пощастило. Він зробив дві екстрені операції: одну, щоб виправити перелом, а іншу, щоб випрямити мою стопу. Коли я прокинувся, він сказав мені: “Ти знову будеш грати”. Тому після цього я більше не хвилювався про свою кар’єру.

Коли я повернувся, мені було важко відновити форму, тому що я отримав багато м’язових травм. Я відчував свої підколінні сухожилля, м’язи спини, і знадобилося 18 місяців, щоб повернутися до свого найкращого стану“, – додав бразилець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *