Сенсаційне фіаско фаворита: огляд матчу Мідлсбро – Челсі (Відео)

“Челсі” програв перший півфінальний матч Кубка Ліги, зазнавши поразки 1:0 у гостях у “Міддлсбро” у Чемпіоншипу.

Порівняно з перемогою 4:0 над “Престоном” у Кубку Англії до стартового складу “синіх” повернулися Тіаго Сілва, Конор Галлахер та Ноні Мадуеке, замінивши Натана Гілкріста, Михайла Мудрика та Армандо Бройю.

Мідлсбро – Челсі – 1:0

Гол: Хекні (37) 

Мідлсбро: Гловер — ван ден Берг, Фрай, Енгель, Бангура (Кларк, 20) — Барлейсер, Гекні — І. Джонс, Говсон, Крукс — Латте Лат (Коберн, 5).

Челсі: Петрович — Гюсто (Гілкріст, 90), Дісасі, Сілва, Колвілл — Кайседо, Фернандес (Броя, 63) — Мадуеке (Мудрик, 63), Галлагер, Стерлінг — Палмер.

Вже на 20-й хвилині головний тренер “Боро” Майкл Керрік зробив дві вимушені заміни через травми. Паузи, що виникали при цьому, негативно позначилися на темпі на початку матчу.

“Челсі” володів невеликою ігровою перевагою, але перший реальний момент створив лише на 31-й хвилині, коли Джонні Хоусон просто подарував м’яч Коулу Палмеру, проте той забарився і з кордону штрафного майданчика пробив повз.

А на 37-й хвилині була відповідь господарів. Ізі Джонс обіграв на лівому фланзі Леві Колуїлла, після чого прострілив до ближньої штанги, звідки Хейден Хекні пробив у дотик – 1:0.

Гол лише надав “Боро” впевненості, проте наприкінці першого тайму “Челсі” мав реальну можливість зрівняти рахунок. На жаль для “синіх”, Палмер з п’яти метрів не влучив у ворота, намагаючись зіграти на добиванні після відбитого голкіпером удару Енцо Фернандеса з дистанції.

У другому таймі гості почали шукати гол у відповідь, проте більшість їх атак, якщо і закінчувалися ударами, то ударами неточними.

У результаті “річники” утримали переможний рахунок, причому без особливої напруги. Якогось відчутного штурму в кінцівці у “Челсі” не вийшло.

Свої найкращі моменти в цьому матчі “Челсі” мав після помилок суперника, своїми силами “сині” створили мізер. Тим не менш, за два тижні у команди Маурісіо Почеттіно буде шанс виправитися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *