Маурісіо Почеттіно підбив підсумки ганебного матчу з Мідлсбро у Кубку ліги

Маурісіо Почеттіно

Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно прокоментував поразку від Мідлсбро (0:1) у матчі Кубку ліги.

«Сьогодні тиск був добрим та інтенсивним, ми не можемо нічого сказати. Ми припустилися кількох помилок у першому таймі, дали їм шанси забити, а потім суперник був агресивним і жорстким. Вони грають у переході з контратакою та у захисті дуже глибоко, і нам було складно прорватися. Ми мали надто багато шансів забити, але ми не забили, це футбол. Ми розчаровані, але це лише перша половина протистояння. Нам треба бути позитивними.

Ми припустилися деяких помилок, і нас за це покарали, у футболі таке трапляється. Нам треба атакувати. Якщо оцінювати гру, то загалом ми були кращими. Ми створили більше моментів та мали явні шанси. Але не забили. Так відбувається цього сезону, було багато ігор, які ми не виграли, бо мали недостатню реалізацію. Нам не вистачає голів, але ми створюємо моменти. Створюємо багато моментів, але не забиваємо їх, а якщо ти не забиваєш, перемогти складно.

Гра у відповідь? Ми маємо 14 днів, і ми можемо відновити деяких гравців. Зрештою, деякі гравці зможуть допомогти, але зараз у нас є ще одна гра, і нам потрібно відновитися. Ми думаємо про «Фулхем», будемо рухатися далі.

На нас чекає друга гра, схожа на сьогоднішню. У нас є 90 хвилин на гру, і ми постараємось забити голи та виграти матч. А якщо ні, то це буде наша помилка. Ми розчаровані. У нас є 90 хвилин на Стемфорд Брідж, і за два тижні ми будемо впевнені, що зможемо змінити реальність».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *