Брентфорд з Ярмолюком у складі зазнав розгромного фіаско в 19-му турі АПЛ (Відео)

ФК Вулверхемптон

У середу, 27 грудня, в рамках 19-го туру Англійської Прем’єр-ліги “Брентфорд” українця Єгора Ярмолюка приймав “Вулверхемптон”.

Гра проходила на стадіоні “Брентфорд Ком’юніті” і завершилася перемогою гостей.

Гості відкрили рахунок на 13-й хвилині зустрічі – гол з передачі Пабло Сарабії забив Маріо Леміна. Через хвилину “вовки” подвоїли свою перевагу – відзначився юнокорейський нападник Хван Хі Чхан. На 16-й хвилині матчу “Брентфорду” вдалося відіграти один м’яч – Йоан Вісса забив з передачі Ніла Мопе. На 28-й хвилині Хван Хі Чхан оформив дубль у грі, повернувши “Вулверхемптону” перевагу в два м’ячі.

Ближче до кінця другого тайму “вовки” забили четвертий м’яч у ворота “Брентфорда” – відзначився Жан Беллегард після передачі Матеуса Куньї.

“Брентфорд” – “Вулвергемптон” – 1:4

Голи: Вісса, 16 – Леміна, 13, Хван Хі Чхан, 14, 28, Беллегард, 79

Відео голів дивіться у нашому Телеграм-каналі!

Український півзахисник “Брентфорда” Єгор Ярмолюк вийшов у стартовому складі на цю гру і зіграв один тайм. Статистичний портал Sofascore оцінив його гру в 6,4 бала.

“Вулверхемптон” набрав 25 очок і піднявся на 11-е місце в турнірній таблиці Англійської Прем’єр-ліги. “Брентфорд” з 19 балами займає 15-ту позицію.

У наступному турі чемпіонату Англії “Брентфорд” зіграє проти “Крістал Пелас”, а “Вулверхемптон” зустрінеться з “Евертоном”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *