Команда Віталія Миколенка зіграє проти чемпіона АПЛ: прогноз на матч Евертон – Манчестер Сіті

Віталій Миколенко

У середу, 27 грудня, в рамках 19-го туру Англійської Прем’єр-ліги “Евертон” українського захисника Віталія Миколенка зіграє проти “Манчестер Сіті”.

“Манчестер Сіті” перед 19-м туром АПЛ займає в турнірній таблиці ліги п’яте місце. В активі “городян” 34 набраних очки. “Евертон” з 16 балами йде на 16-й позиції.

У минулому турі чемпіонату Англії Миколенко і компанія на виїзді програли “Тоттенхему” (1:2).

“Манчестер Сіті” минулий тур пропускав, оскільки виступав на клубному чемпіонаті світу. Команда Гвардіоли виграла цей турнір, поповнивши свій зал слави ще одним трофеєм. “Городяни” у фіналі в КЧМ-2023 розгромили бразильський “Флуміненсе” (4:0).

Евертон – Манчестер Сіті: прогноз букмекерів на матч

Беззаперечним фаворитом цього поєдинку є “Манчестер Сіті”. Перемога “городян” оцінюється коефіцієнтом 1,59. Ставки на тріумф “Евертона” приймають з коефіцієнтом 6,10. Нічия – 4,10.

Гол “ірисок” в цій грі оцінений коефіцієнтом 1,60. На гол підопічних Пепа Гвардіоли поставити можна з коефіцієнтом 1,14.

На думку аналітиків, найбільш вірогідним результатом поєдинку “Евертон” – “Манчестер Сіті” є перемога “городян” з рахунком 2:0. Ставки на такий результат приймають з коефіцієнтом 7,60.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *