У послугах Андрія Луніна зацікавився ще один топовий клуб з АПЛ

Андрій Лунін

Сильна гра українського голкіпера Реала Андрія Луніна цього сезону привернула до нього увагу з англійської Прем’єр-ліги.

Про інтерес Челсі до Андрія ми вже повідомляли. За інформацією іспанських ЗМІ, 24-річним воротарем також цікавиться Ньюкасл.

Сороки готові вийти на трансферний ринок у січні після того, як підтвердилася інформація про серйозну травму їхнього основного голкіпера Ніка Поупа – англієць, як відомо, пропустить кілька місяців.

І Ньюкасл, і Челсі, тренер якого Маурісіо Почеттіно незадоволений основним кіпером Робертом Санчесом, хочуть скористатися ситуацією з контрактом Луніна і придбати його вже взимку за невеликі гроші. Крім того, нагадаємо, є варіант з обміном українця на Кепу Аррісабалагу.

Лунін цього сезону провів дев’ять матчів, пропустивши шість голів. У чотирьох іграх українець залишав ворота «сухими». Його гра настільки вразила головного тренера Карло Анчелотті, що наставник навіть після відновлення Кепи після травми продовжив використовувати обох воротарів, застосовуючи ротацію на цій позиції.

Раніше вважалося, що контракт Андрія з Бланкос спливає вже найближчого літа, 2024 року. Проте, за іншими відомостями, мадридський клуб продовжив угоду з українцем на один рік ще у 2019-му, після того, як його орендував у Леганес.

Нещодавно з’явилася інформація про те, що президент Реала Флорентіно Перес має намір продовжити контракт Луніна до літа 2028 року.

Реал посідає друге місце у турнірній таблиці Ла Ліги. 21 грудня Бланкос зіграють із Алавесом.

Ньюкасл в АПЛ йде шостим із 10-очковим відставанням від лідируючого Арсеналу. Учора, 19 грудня, команда Едді Хау вилетіла від Челсі по пенальті в 1/4 фіналу Кубка англійської ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *