Роббі Фаулер буде радий, якщо Ліверпуль після Клоппа очолить Де Дзербі

Легендарний екс-форвард «Ліверпуля» Роббі Фаулер вважає, що ідеальним наступником Юргена Клоппа на посаді головного тренера «Червоних» був би екс-наставник «Шахтаря» Роберто Де Дзербі, який зараз працює з «Брайтоном»:

«Це має бути молодий тренер із хорошим послужним списком і здатний вийти на новий рівень. Унаї Емері підходить під ці критерії, він гідно працює з «Астон Віллою» і завоював кілька євротрофеїв.

Але найбільш очевидний варіант — Роберто Де Дзербі. Багато хто думав, що «Брайтон» посипеться в цьому сезоні після втрати двох найважливіших гравців і практично всього півзахисту. Але якщо це і вплинуло на них, то лише згуртувало їхній клуб.

Вони добре поєднують виступ у Лізі Європи та АПЛ, перебуваючи в хорошому становищі, щоб досягти успіху на обох фронтах. Я знаю, як високо його цінують у футболі, тому є ймовірність, що «Ліверпуль» звернеться до нього в певний момент… Інше питання, чи погодиться він на це?

Це помітно, що Юрген Клопп високо його цінує, і я б не здивувався, якби дізнався, що головний тренер «Ліверпуля» бачить у ньому свого наступника. Це було б потужно, якщо він отримає підтримку Клоппа».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *