Вихід Зінченка не врятував: Арсенал зазнав фіаско у матчі АПЛ проти Ньюкасла (Відео)

Олександр Зінченко

“Арсенал” українця Олександра Зінченка на виїзді поступився “Ньюкаслу” в матчі 11-го туру англійської Прем’єр-ліги (АПЛ). Поєдинок на стадіоні “Сент-Джеймс Парк” завершився з рахунком 1:0.

Єдиний гол у цій зустрічі “сороки” забили у другому таймі. На 64-й хвилині Ентоні Гордон відзначився після передачі Жоелінтона.

“Ньюкасл” – “Арсенал” 1:0

Гол: Ґордон (64)

“Ньюкасл”: Поуп — Тріпп’єр, Шер, Ласселс, Берн (Лівраменто, 46) — Ґімараес, Лонґстафф, Жоелінтон — Альмірон (Мерфі, 63, Рітчі, 79), Уілсон (Уіллок, 63), Ґордон

Арсенал“: Рая — Уайт (Зінченко, 74), Саліба, Ґабріел, Томіясу — Райс, Жоржиньо (Вієйра, 80), Гаверц — Сака, Нкетіа (Троссард, 80), Мартінеллі

Попередження: Ґордон (37), Лонґстафф (38), Шер (39), Ґімараес (88), Лівраменто (90+1) — Гаверц (37)

Огляд матчу:

Зінченко розпочав гру на лавці для запасних і вийшов на поле на 73-й хвилині, замінивши Бена Вайта. Однак 26-річному футболісту збірної України не вдалося допомогти своєму клубу уникнути поразки.

Для підопічних Мікеля Артети ця поразка стала першою у нинішньому розіграші АПЛ. “Арсенал” з 24 очками перебуває на третій позиції. “Ньюкасл” (20 балів) піднявся на шосте місце.

У наступному турі чемпіонату Англії “каноніри” прийматимуть “Бернлі”, а команда Едді Гау на виїзді зустрінеться з “Борнмутом” українського захисника Іллі Забарного. Обидва поєдинки відбудуться 11 листопада.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *