“Він надто недосвідчений”: відомий екс-нападник збірної Англії назвав ідеальний клуб для оренди Мудрика

Михайло Мудрик

Колишній форвард збірної Англії, а нині експерт на британському телебаченні Стен Коллімор розповів, чому, на його думку, у «Челсі» з ходу не задалася кар’єра в українського вінгера Михайла Мудрика, а також припустив, у який клуб «синім» краще було б відпустити хавбека набиратися досвіду.

«Я справді думаю, що це [оренда Мудрика в інший клуб у січні] чудова ідея. Давайте не забуватимемо, що це молодий гравець, який зіграв лише 44 матчі за донецький «Шахтар», перш ніж «Челсі» підписав його майже за 90 мільйонів фунтів стерлінгів. Деякі футболісти можуть виправдати цей галас навколо себе, інші ні, і поки Мудрик зазнав повної невдачі. Він все ще може реалізувати свій потенціал – йому лише 22 роки, але йому потрібно провести ще кілька ігор, перш ніж «Челсі» зможе розраховувати на те, що він стане їх основним лівим нападником. Він просто надто недосвідчений.

Я думаю, йому потрібно спуститися на один рівень, але перейти та грати за клуб, де очікування перемоги тиждень за тижнем такі самі високі, як і в «Челсі». Інше питання, чи приймуть вони його чи ні, але я думаю, що «Боруссія» Дортмунд може стати ідеальним клубом, щоб досягти підписання Мудрика. Цей клуб здатний стати правильним і для самого футболіста на шляху до покращення», – заявив Коллімор.

Раніше екс-коуч «Шахтаря» Ігор Йовічевіч розповів, як президенту донецького клубу Рінату Ахметову вдалося виручити за Мудрика на 78 мільйонів євро більше, причому лише через півроку від першої можливості до продажу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *