Гучний трансфер в АПЛ: Тоттенхем близький до підписання зіркового футболіста Барселони

Тоттенхем

Тоттенхем намагається домовитися з Барселоною щодо оренди нападника Ансу Фаті. Іспанець може стати гравцем Шпор до літа 2024 року.

Клуби обговорюють умови угоди. Каталонський клуб наполягає, щоби орендар на 100% покрив зарплату футболіста.

За інформацією низки авторитетних джерел, в останні дні трансферного вікна Фаті також було запропоновано Челсі, який перебуває у пошуках форварда. Проте конкретики у цьому напрямі поки що не спостерігається.

Барселона зараз активно працює над підписанням дорогого Жоау Фелікса, тому була б не проти розвантажити зарплатну відомість унаслідок прискіпливого ФФП. При цьому Хаві не хотів би розлучатися з 20-річним вихованцем, тому йдеться про оренду Фаті без права викупу.

Анусу Фаті забивав за першу команду Блауграна у 16 років. Але його прогресу завадили дві серйозні травми. Цього сезону форвард збірної Іспанії у всіх трьох матчах виходив на заміну, награвши в сумі 47 хвилин і не відзначившись гольовими діями.

Барселона в Ла Лізі після трьох турів посідає четверте місце з 7 очками, поступаючись різницею м’ячів Жироні та Атлетико. Тоттенхем набрав аналогічну кількість очок у стартових турах і займає третю позицію в АПЛ. 2 вересня команда Енджі Постекоглу зіграє у гостях проти Бернлі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *