Тренер Челсі висловився про стан здоров’я Михайла Мудрика

Михайло Мудрик

Головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно оцінив стан українського півзахисника Михайла Мудрика перед зустріччю з АФК Вімблдон у другому раунді Кубка англійської ліги.

Можливо, Михайло ближче до повернення, ніж Броя та Бадьяшиль, але нам потрібно оцінювати його день за днем“, – наголосив аргентинський фахівець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Мудрик, який отримав травму на тренуванні та вже пропустив матч чемпіонату проти Лутона (3:0), точно не зіграє у поєдинку Кубка Ліги проти Вімблдону.

У лазареті лондонського клубу залишається чимало гравців. Надовго поза грою Уеслі Фофана, Крістофер Нкунку та Керні Чуквуемека. Крім Мудрика, продовжують відновлюватись Маркус Беттінеллі, Ріс Джеймс та Трево Чалоба, яким активно цікавиться Баварія.

При цьому повідомлялося, що захисник Бенуа Бадьяшиль і форвард Армандо Броя, які ще не грали цього сезону, близькі до одужання. За словами головного тренера, їхній стан буде оцінено вже після міжнародної паузи на матчі збірних. При цьому Почеттіно вважає, що Мудрик ближчий до повернення до складу, ніж згадані француз та албанець.

Цього сезону Мудрик двічі виходив на заміну в матчах Челсі, не відзначившись результативними діями. У минулій кампанії вінгер віддав два асиста у 17 поєдинках за Синіх.

Челсі набрав 4 очки в трьох турах і займає 10-й рядок у турнірній таблиці.

Мудрика викликано до збірної України на вересневі матчі кваліфікації Євро-2024. 9 вересня підопічні Сергія Реброва приймуть команду Англії у польському Вроцлаві. Матч Італія – Україна відбудеться 12 вересня у Мілані на стадіоні Сан-Сіро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *