Головний тренер Бернлі Венсан Компані пояснив розгромну поразку проти Манчестер Сіті в АПЛ

Венсан Компані

Головний тренер Бернлі Венсан Компані прокоментував поразку в матчі 1-го туру англійської Прем’єр-ліги з Манчестер Сіті (0:3).

«У цьому матчі було кілька добрих моментів, і я маю зосередитися на цьому боці гри проти кращої команди у світі на даний момент.

Як я сказав гравцям після першої гри в Чемпіоншипі минулого сезону, я не хочу емоційних американських гірок, коли ти виграєш одну гру і перебуваєш на підйомі, а якщо програєш одну гру, то вважаєш це драматичним.

Ми маємо знову прогресувати і працювати старанніше, ніж будь-яка інша команда у Прем’єр-лізі. Це наша робота. Прогрес, прогрес, прогрес. Це майже як ідеологія, ця команда має бути найгіршою з усіх, що будь-коли були в цьому сезоні на даний момент, тому що ви прогресуєте протягом усього сезону в міру продовження ігор.

Позитивні сторони? Ви кажете команді, щоб вона витягла щось із гри, ви хочете отримати результат. Це даність. Але в цій грі є й інші речі, які створюють основу для сезону: вдалі підкати, виходи на захисників один за одним, створення моментів, рух м’яча, пресинг. Я можу розповісти вам про періоди гри, коли я хотів більшого, але я також можу навести вам безліч періодів у грі, коли, як мені здавалося, гравці могли пишатися собою», — наводить слова Компані офіційний сайт Бернлі.

Нагадаємо, “Манчестер Сіті” є чинним чемпіоном англійської Пррем’єр ліги. У минулому сезоні підопічні Пепа Гвардіоли набрали 89 очок. “Бернлі” у минулому сезоні виступав у Чемпіоншипі. Команда Венсана Компані зайняла перше місце, набравши 101 бал за 46 турів.

У наступному турі АПЛ “Манчестер Сіті” зіграє проти “Ньюкасла” (19 серпня), а “Бернлі” поміряється силами з “Астон Віллою”. Гра запланована на 27 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *