Власник Тоттенхема висловився про перехід Харрі Кейна в Баварію

Харрі Кейн

Власник Тоттенхема Деніел Леві прокоментував перехід нападника збірної Англії Харрі Кейна в Баварію.

Протягом тривалого часу ми намагалися залучити Харрі та його представників до обговорення кількох варіантів продовження контракту – як короткострокового, так і довгострокового. Однак Харрі чітко дав зрозуміти, що він прагне нових викликів і не підпише новий контракт цього літа. Тому ми неохоче погодилися на його перехід.

Ми стали свідками того, як вихованець нашої Академії став одним з найкращих гравців, які коли-небудь одягали футболку “шпор”, і увійшов до числа елітних нападників світового футболу. Це була справді визначна подорож.

Досягнення та рекорди Харрі говорять про нього все, і протягом всіх 19 років у клубі Харрі був зразковим професіоналом – як на полі, так і поза ним, і надихав молодих гравців, які мріють піти його слідами.

Я хочу подякувати Харрі за все, що він для нас зробив, за всі спогади, всі рекорди – ми бажаємо йому та його родині всього найкращого в майбутньому. Само собою зрозуміло, що ми завжди раді його поверненню. Він улюблений і цінний член сім’ї “шпор”, який назавжди залишиться в нашій історії“, – наводить слова Леві клубна прес-служба Тоттенхема.

Нагадаємо, Харрі Кейн підрисав контракт з “Баварією” до 2027 року. Англієць гратиме під номером 9. Була інформація, що мюнхенці заплатять «Тоттенгему» 100 млн євро плюс 20 млн бонусів.

Кейн починав карʼєру в «Ріджвеї», був у системі «Арсенала» та «Вотфорда», з 2004 року належав «Тоттенгему». Протягом карʼєри Харрі виступав в орендах за «Лейтон Орієнт», «Міллволл», «Норвіч» та «Лестер».

У складі «Тоттенгема» Кейн провів 435 матчів, забив 280 голів та зробив 64 асисти.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *