Сенсаційний трансфер: один з лідерів Манчестер Сіті близький до переходу в клуб Саудівської Аравії

ФК Манчестер Сіті

За останніми даними, один із зіркових футболістів Манчестер Сіті має переїхати на Близький Схід.

Кріштіану Роналду, Карім Бензема і Нголо Канте – ці гравці нещодавно вирішили перебратися до Саудівської Аравії. Їхніми стопами йдуть й інші відомі гравці.

Рубен Невеш, Хакім Зієш, Марсело Брозович, Томас Парті, Каліду Кулібалі та Едуар Менді скоро зіграють на Близькому Сході. Зараз шейхи завершують чергову угоду, і, безумовно, найгучнішу.

За останніми повідомленнями Marca, перехід Бернарду Сілви практично вирішений. Донедавна повідомлялося, що португалець не має наміру завершувати кар’єру в Європі цього літа.

Однак тепер ситуація повинна була змінитися. Одна з найбільших зірок Манчестер Сіті має стати провідною фігурою змагань у Саудівській Аравії. Трансфер португальця став би великою сенсацією.

Джерело стверджує, що футболіст майже напевно покине Європу. Це демонстрація сили саудівців і доказ того, що вони можуть успішно конкурувати з найбільшими європейськими клубами.

Сілва посідає перше місце в списку бажань ПСЖ. Якщо він вибере Близький Схід замість французької столиці, це буде дуже вагомим доказом того, що місцеві клуби зараз здатні кинути виклик будь-кому, і не тільки у випадку з гравцями, які наближаються до кінця своєї кар’єри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *