Капітан Арсеналу прокоментував розгромну поразку “канонірів” у матчі 36-го туру АПЛ з Брайтоном

Арсенал

Півзахисник та капітан «Арсеналу» Мартін Едегор підбив підсумки матчу 36-го туру чемпіонату Англії, в якому його команда на домашньому стадіоні розгромно поступилася «Брайтону» з рахунком 0:3.

«У першому таймі ми непогано виглядали, добре пресингували та могли забити кілька голів. Однак після перерви гра змінилася: у суперника все виходило дуже легко. Не можу зрозуміти, чому це сталося. Ми розчаровані тим, як закінчився матч сьогодні.

Чи зможемо стати чемпіонами? Щиро кажучи, це буде складно. Давайте будемо реалістами. Мені не здається, що Манчестер Сіті втратить багато очок.

Нам просто потрібно гідно провести закінчення сезону. Ми все це заслужили, особливо наші вболівальники», – наводить слова Едегора ВВС.

«Каноніри» продовжують посідати друге місце у турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги сезону-2022/2023. Команда ускладнила собі життя у боротьбі за чемпіонський титул: “Арсенал” має в активі 81 очко після 36 матчів і відстає від “Манчестер Сіті”, що йде першим, на чотири очки. При цьому підопічні Хосепа Гвардіоли мають одну гру у запасі. Щоб гарантовано стати чемпіоном, «міщанам» необхідно набрати три очки в трьох матчах сезону, що залишилися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *