Контракт було погоджено ще три місяці тому: капітан Манчестер Сіті продовжить кар’єру в Барселоні

ФК Манчестер Сіті

Півзахисник та капітан “Манчестер Сіті” Ілкай Гюндоган вже три місяці тому погодився перейти до “Барселони” з “Манчестер Сіті” на правах вільного агента.

Про це повідомляє Mundo Deportivo.

За інформацією джерела, в ході останніх зустрічей між хавбеком та представниками «городян» Ілкай дав зрозуміти, що хоче перейти до «Барселони». Його не влаштовує той факт, що керівництво «Сіті» хоче його продовжити лише на один рік.

Повідомляється, що синьо-гранатові пропонують німцеві контракт терміном на три роки. Це цілком влаштовує хавбека та його агентів, незважаючи на суму зарплати, яка буде трохи меншою, ніж та, яку хавбек отримує на даний момент у «Ман Сіті».

Раніше повідомлялося, що, крім Гюндогана, “Барселона” також може підписати форварда “ПСЖ” Ліонеля Мессі та хавбека “Реала Сосьєдад” Мартіна Субіменді.

У поточному сезоні на рахунку німецького півзахисника 46 матчів за «Сіті» у всіх турнірах, у яких він відзначився сімома голами та п’ятьма результативними передачами.

Контракт гравця з городянами розрахований до кінця червня цього року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, – €25 млн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *