Феєрична гра та сенсаційний результат: огляд матчу 36-го туру АПЛ Челсі – Ноттінгем (Відео)

Челсі

13 травня відбувся матч 36-го туру англійської Прем’єр-ліги між «Челсі» та «Ноттінгем Форест». Зустріч відбулася на стадіоні «Стемфорд Брідж» у Лондоні, обслуговувала гру бригада арбітрів на чолі з Полом Тірні.

На гол нападника «лісників» Тайво Авонійї на 13-й хвилині сині відповіли дублем Рахіма Стерлінга, а на 62-й хвилині вже форвард «Ноттінгема» забив свій другий гол, який і став останнім у матчі.

Челсі – Ноттінгем Форест 2:2

Голи: Стерлінг, 51, 58 – Авонійі, 13, 62

Челсі: Менді – Чалоба, Тіаго Сілва, Бадьяшіль, Голл – Ковачич (Лофтус-Чік, 45), Ґаллахер, Фернандес – Стерлінґ, Жоау Феліш (Ґавертц, 73), Мадуеке (Зієш, 73).

Ноттінгем Форест: Навас – Феліпе, Ньякате, Воррелл – Ор’є, Лоді, Мангаля, Єйтс (Куяте, 85), Гіббс-Вайт, Даніло (Тоффоло, 90) – Авонійі (Джонсон, 81).

Попередження: Феліш, 69, Сілва, 73, Галлахер, 79 – Лоді, 83

Огляд матчу: 

За результатами зустрічей 36-го туру англійської Прем’єр-ліги «Челсі» розташувався на 11-му рядку турнірної таблиці з 40 очками в активі. «Ноттінгем» має 33 бали і 16-е місце в таблиці.

Наступний матч команда Френка Лемпарда проведе із «Манчестер Сіті» на виїзді 21 травня. “Ноттінгем Форест” 20 травня зустрінеться з “Арсеналом” на домашній арені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *