Капітан Арсеналу відреагував на результат матчу АПЛ проти Ліверпуля

Мартін Едегор

Капітан лондонського “Арсеналу” Мартін Едегор прокоментував результативну нічию з “Ліверпулем” у матчі АПЛ (2:2).

Норвежець зазначив, що це була божевільна гра.

«Це була божевільна гра. Ми почали дійсно добре. Ми контролювали гру перші 40 хвилин, перш ніж вони забили. Після цього гра трохи змінилася, і ми не мали контролювати м’яч. Вони створили багато моментів. Рамсдейл був дуже добрий і рятував нас.

Засмучені, що не змогли перемогти, але ми заробили одне очко і рухатимемося далі. З Ліверпулем потрібно дуже добре володіти м’ячем. Якщо ви віддасте його вам, вони кинуться на вас, а вболівальники дадуть їм додатковий імпульс», – наводить слова Едегора твіттер Arsenal Informer з посиланням на BBC.

Нагадаємо, лідирує у турнірній таблиці англійської Прем’єр-ліги лондонський “Арсенал”. В активі “канонірів” 73 очки, що на 6 балів більше, ніж у “Манчестер Сіті”. “Городяни” йдуть на другому рядку, але у них на одну гру зіграно менше, ніж у “канонірів”. Третя позиція за “Ньюкаслом” – 56 очок. На четвертому місці із 56 балами йде “Манчестер Юнайтед”.

У зоні вильоту АПЛ знаходяться: “Ноттінгем” (18-е місце, 27 очок), “Лестер” (19-е місце, 25 очок), “Саутгемптон” (20-е місце, 23 очки).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *