“Це неймовірна якість”: Гвардіола поділився думкою про сильні сторони Ерлінга Холанда

Ерлінг Холанд

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола після перемоги над «Крістал Пелас» (1:0) у матчі 27-го туру Прем’єр-ліги поділився думкою про нападника Ерлінга Холанда, гол з пенальті якого приніс його команді перемогу.

Він має забивати по п’ять голів у кожній грі, і якщо він цього не робить, то він опиниться під тиском (посміхається). На нього не чиниться жодного тиску, бо поки що він проводить неймовірний сезон.

Однією з його найбільших якостей, яку я виявив, є той факт, що він ніколи не втрачає свого… Він може втратити один шанс, але він ніколи не впаде в депресію через це, не засумує. Він завжди мислить позитивно, бо знає, що він матиме шанс і він ним скористається. Це неймовірна якість для футболіста.

Його життя незмінно буде пов’язане з влучанням м’яча у сітку. Якщо він не забиває один-два голи, люди починають говорити, що він уже не той. Але він завжди “той”, і цифри говорять самі за себе – його кількість м’ячів, які він забив у чемпіонаті, хоча зараз лише березень“, – наводить слова Гвардіоли Manchester Evening News.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *