Тренер Челсі відреагував на ганебну поразку Мудрика і компанії проти найгіршої команди АПЛ

Поттер Челсі

Головний тренер Челсі Грем Поттер висловився про поразку в матчі 24-го туру Прем’єр-ліги від Саутгемптона (0:1), який посідає останнє місце турнірної таблиці англійського чемпіонату.

«Я думаю, що в першому таймі ми були нижчими за свій рівень. Наприкінці першої половини нас покарав Джеймс Уорд-Праус зі штрафного, у цьому він хороший. Наш рівень гри у першому таймі був невисокий. Треба віддати належне Саутгемптону, вони добре змінили свою гру.

У другому таймі ми багато тиснули, ми мали гольові моменти, які потрібно було реалізовувати. Це відображає те, де ми зараз.

Ми мали грати краще, ніж у першому таймі, і я беру на себе відповідальність за це. У другому таймі ми мали кілька хороших моментів забити, і я не можу до кінця повірити, що ми цього в результаті не зробили», — наводить слова Поттера BBC.

Відзначимо, що український вінгер “Челсі” Михайло Мудрик з’явився на полі в цій грі на 64-й хвилині. 22-річний екс-гравець “Шахтаря” мав шанс забити на останніх секундах гри, але м’яч після його удару пролетів сильно повз ворота.

Згідно з даними статистичного порталу WhoScored, Мудрик отримав найгіршу оцінку серед усіх футболістів – 5,8.

Після 23-х зіграних турів “Челсі” залишається на 10-му місці з 31 очком в активі. “Саутгемптон” трохи поліпшив своє становище: “святі” хоч і залишилися останніми, але тепер у них 18 очок, що всього на одне очко менше, ніж у “Лідса”, який йде попереду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *