Едді Хау: “Ліверпуль скористався своїми шансами, а ми – ні”

Головний тренер “Ньюкасла” Едді Хау прокоментував поразку від “Ліверпуля” (0:2), а також видалення свого голкіпера Ніка Поупа, який отримав червону картку за гру рукою поза штрафною площею.

«Думаю, що загалом це був добрий виступ. Ми почали дійсно добре. Ми мали гарний ранній момент, ми демонстрували хороший темп і були налаштовані на цю гру. Потім ми пропустили два голи, що на нас не надто схоже. Ось у чому різниця: вони скористалися своїм шансом, а ми своїм не скористалися

Але очевидно, що вилучення Ніка Поупа змінило перебіг гри. Я не перекинувся з ним жодним словом, але я бачив його – він виглядав явно засмученим. Він був видатним гравцем для нас цього сезону.

Можливо, технічно це була гра рукою з його боку, але я не знаю правил про червоні картки поза штрафною площею. Для мене це була жорстка реакція арбітра, але я розумію, якщо це передбачено правилами. Те, що він пропустить наступну гру, — величезний удар для нього. Нам потрібно ухвалити рішення, хто зіграє у наступному матчі — Марк Гіллеспі чи Лоріс Каріус», — наводить слова Хау ВВС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *