Грем Поттер висловився про чергову втрату очок Челсі в АПЛ

Грем Поттер

Головний тренер “Челсі” Грем Поттер прокоментував нічийний результат матчу з “Вест Хемом” (1:1) у рамках 23-го туру англійської Прем’єр-ліги.

«Ми грали добре, контролювали ситуацію, забили та хотіли зміцнити свою перевагу. Для нас це був крок уперед, порівняно з попередньою грою. Ми розчаровані тим, що не реалізували свої пропущені моменти, і це, очевидно, ускладнило нам завдання. Ми по-справжньому контролювали гру, і, на наш погляд, це був надто легкий гол для них. Ми маємо справлятися краще в таких ситуаціях.

Я думаю, багато хто побачив у першому таймі потенціал нашої команди. Ми не можемо контролювати те, що люди говорять про нас, тому нам залишається просто працювати. Це хороша команда, я в захваті від її потенціалу, але наша робота ще продовжується. Ми знаходимося в процесі, вводимо хлопців у курс справи, поступово даємо їм хвилини у матчах. Це виклик для нас, але при цьому у самій грі були позитивні моменти. Другий тайм був, скоріше, відображенням того, де ми знаходимося з погляду інтеграції нових гравців та їх адаптації до Прем’єр-ліги», — наводить слова Поттера ВВС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *