Арсенал – Ньюкасл: який канал покаже в Україні топ-матч 19-го туру АПЛ

Арсенал - Ліверпуль

У вівторок, 3 січня, відбудеться топ-матч 19-го туру чемпіонату Англії між «Арсеналом» та «Ньюкаслом».

«Арсенал» спокійно вийшов з паузи на ЧС-2022, здобувши перемоги над «Вест Хемом» та «Брайтоном». Лондонці забили 7 голів у двох зустрічах, показали непоганий футбол та готові дивувати далі.

Після 16 турів команде Артети впевнено лідирує в АПЛ, випереджаючи «Манчестер Сіті» на 7 очок. 43 очки за підсумками 16 матчів є одним з найкращих показників в історії чемпіонатів Англії, а чотири минулі рази, коли команди досягали такого результату, вони ставали чемпіонами.

Команда Едді Хау також демонструє прогрес і стабільність, посідаючи 3-є місце з відставанням від «Арсеналу» в 9 очок. Сороки, як їхній майбутній опонент, мають лише одну поразку в сезоні АПЛ, а також лише 11 пропущених голів. Це найкращий показник серед усіх команд. Щоправда, є проблеми з голами. «Ньюкасл» лише в одному з останніх п’яти матчів зумів забити більше одного голу.

«Арсенал» у цьому протистоянні виглядає фаворитом, але їхній суперник готовий піднести святковий сюрприз і собі, і «Манчестер Сіті».

Арсенал – Ньюкасл: де дивитися матч

В Україні поєдинок 19-го туру АПЛ між Арсеналом та Ньюкаслом транслюватиме телеканал “Setanta Sports”. Початок гри о 21:45 за київським часом.

Орієнтовні склади

Арсенал: Рамсдейл, Уайт, Саліба, Габріел, Зінченко, Джака, Парті, Едегор, Сака, Мартінеллі, Нкетіа

Ньюкасл: Поуп, Тріп’єр, Шер, Ботман, Берн, Лонгстафф, Гімараєш, Жоелінтон, Альмірон, Сан-Максімен, Вілсон

Додамо, що 19-й тур АПЛ стартував матчем Брентфорд – Ліверпуль. Команда Юргена Клоппа сенсаційно програла з рахунком 1:3.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *