Клуб українця завдав сенсаційної поразки Ліверпулю в 19-му турі АПЛ: огляд матчу (Відео)

В понеділок, 2 січня, відбувся матч у рамках 19-го туру англійської Прем’єр-ліги меду «Ліверпулем» та «Брентфордом». Команди грали на стадіоні Брентфорд Ком’юніті в Брентфорді. Протистояння завершилося з рахунком 3:1 на користь господарів.

На 19-й хвилині Ібраїма Конате відправив м’яч у ворота. Браян Мбемо навісив праворуч до ближнього краю воротарського майданчика, м’яч влучив у ногу Ібраїми і зрикошетив від неї просто під ближню штангу, до чого Алісон не був готовий.

Наприкінці першого тайму Йоан Вісса зміцнив перевагу «джмелів». Мбемо набрав швидкість на правому фланзі і котнув м’яч трохи назад на Матіаса Єнсена. Той навісив праворуч у центр штрафного майданчика на Вісса, який пробив головою в дальній кут. За шість хвилин до кінця основного тайму сам Мбемо відправив м’яч у сітку воріт суперника.

Після закінчення перерви Алексу Окслейд-Чемберлен все ж вдалося скоротити різницю на табло. Трент Александер-Арнольд чудово навісив праворуч у центр штрафного майданчика, де Окслейд-Чемберлен виграв позицію і головою зблизька відправив м’яч у лівий кут воріт.

Брентфорд – Ліверпуль – 3:1

Голи: Конате, 19 автогол, Вісса, 42, Мбемо, 84 – Окслейд-Чемберлен, 50

Огляд матчу: 

Відзначимо, що в складі “Брентфорда” виступає український півзахисник Єгор Ярмолюк. Однак на цей матч екс-гравець” Дніпра-1 ” не потрапив до заявки.

Перемігши, команда Томаса Франка із 26-ма очками піднялася на 7 місце. Мерсисайдці йдуть шостими, маючи 28 пунктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *