“Діти почали питати, де друга дитина”: Кріштіану Роналду вперше розповів про смерть свого сина

Нападник «Манчестер Юнайтед» та збірної Португалії Кріштіану Роналду в інтерв’ю журналісту The Sun Пірсу Моргану докладно розповів про особисту трагедію – втрату одного з новонароджених близнюків навесні цього року.

18 квітня стало відомо, що його дружина Джорджина народила дівчинку, а хлопчик помер.

«Коли Джорджина приїхала додому, діти почали питати, де друга дитина. Через тиждень ми вирішили, що будемо чесні з дітьми і скажемо, що Анхель – так ми назвали сина – потрапить на небеса.

Діти все розуміють. Вони підходять і кажуть: “Тато, я зробив це для Анхеля” і показують на небо. Мені це подобається, значить він – частина їхнього життя. Я не збираюся брехати своїм дітям. Я говорю правду, хоча в цій ситуації це і важко. Це були найважчі півроку в моєму житті з того часу, як помер мій батько.

Втрата зблизила нас із Джорджиною та дітьми. В якомусь сенсі я став більш чуйним батьком, більш доброзичливим. Вони стали ближчими до мене, а я – до них і Джорджини. Чи може горе зруйнувати сім’ю? Буває й таке, але не у нашому випадку. Після того, що сталося, наша сім’я стала ще міцнішою, а я відчуваю більше любові до дружини та дітей. Я бачу своє життя з нового боку», – наводить слова Роналду The Sun.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *