На фоні скандалу: МЮ має намір прискорити продаж Роналду та придбати на його місце зірку ПСЖ

Англійський “Манчестер Юнайтед” має намір прискорити процес продажу Кріштіану Роналду після скандального інтерв’ю футболіста. “Червоні дияволи” хочуть замінити португальця нападником “ПСЖ” Кіліаном Мбаппе.

Про це інформує Mirror.

Зазначається, що «Манчестер Юнайтед» — один із небагатьох клубів Європи, який міг би фінансово потягнути трансфер і зарплату Мбаппе. Однак «червоні дияволи» розуміють, що їм доведеться зіткнутися з високою конкуренцією у боротьбі за зірку «ПСЖ», тому опрацьовують і альтернативний варіант посилення. “МЮ” стежить за форвардом “Наполі” Віктором Осімхеном.

Нагадаємо, нещодавно Роналду дав інтерв’ю, в якому невтішно висловився про керівництво і тренерський штаб «Манчестер Юнайтед», а також поставив під сумнів правильність політики клубу. Цей матеріал викликав неабиякий резонанс серед футбольної громадськості.

Багато хто почав критикувати Кріштіану за публічні скарги на клуб та його співробітників. Пізніше журналіст Пірс Морган заявив, що Роналду сам попросив його влаштувати інтерв’ю та усвідомлював, що отримає багато критики, адже «щоправда може поранити».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *