“Я не поважаю тен Хага”: Кріштіану Роналду дав резонансне інтерв’ю, в якому розніс тренера МЮ і клуб

Легендарний нападник “Манчестер Юнайтед” і збірної Португалії Кріштіану Роналду дав резонансне інтерв’ю журналісту Пірсу Моргану, в якому розкритикував свій клуб і головного тренера “червоних дияволів” Еріка тен Хага.

Португальський нападник заявив, що відчуває себе зрадженим, так як тренер і деякі люди в клубі намагаються витіснити його з команди. Також Кріштіану зазначив, що “МЮ” перестав прогресувати після того, як клуб покинув Алекс Фергюсон.

Я не поважаю тен Хага, тому що він не поважає мене. Якщо людина не ставиться до мене з повагою, то від мене слід чекати такого ж.

Думаю, що вболівальники повинні знати правду. Я хочу найкращого для клубу. Ось чому я повернувся в “Манчестер Юнайтед”. Але в нашому клубі не вистачає певних речей, які є в “Ман Сіті”, “Ліверпулі”, зараз в “Арсеналі”. “МЮ” має бути на вершині, але, на жаль, це не так.

Мене намагаються витіснити, це почалося ще раніше. Не тільки тренер, а й два-три інших хлопці в команді. Тому я відчуваю себе зрадженим. Мене зробили козлом відпущення за всі невдачі.

Чи намагається “Манчестер Юнайтед” позбутися мене зараз? Не знаю. Чесно кажучи, Мені байдуже. Люди повинні знати правду. Після того, як з клубу пішов сер Алекс, прогресу немає. Я думав, що побачу якісь нові речі, адже технології розвиваються. Тут нічого не змінилося“, – наводить слова Роналду The Sun.

Додамо, що це лише частина інтерв’ю, і його повну версію у журналіста обіцяли показати в середині тижня.

Нагадаємо, кілька тижнів тому Кріштіану Роналду відмовився вийти на заміну в матчі з “Тоттенхемом” і покинув межі поля і стадіон ще до завершення гри.

Після цього головний тренер “Манчестер Юнайтед” Ерік тен Хаг відсторонив португальського форварда від роботи з основною командою, проте згодом повернув до складу.

Невдоволення Кріштіану легко пояснити, оскільки легендарний форвард у сезоні 2022/23 не є основним гравцем “Манчестер Юнайтед”. Кріштіану зіграв всього 16 поєдинків у всіх турнірах, забив 3 голи і віддав 2 асисти (в АПЛ – 10 поєдинків, 1 гол).

Варто зазначити, що свій наступний матч “Манчестер Юнайтед” проведе вже після ЧС-2022 і в Англії не виключають, що Роналду після такого більше не зіграє за “червоних дияволів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *