Юрген Клопп пояснив причини сенсаційного фіаско Ліверпуля в 13-му турі АПЛ

Головний тренер “Ліверпуля” Юрген Клопп пояснив причини поразки його підопічних у матчі з командою “Ноттінгем Форест” (0:1).

«Я ніколи не бачив гри, в якій одна команда мала б чотири або п’ять гольових моментів і які не вдалося реалізувати. Момент Фірміно у першому таймі, у ван Дейка було дві-три можливості. Ми мали покласти край грі, тому пропущений м’яч — це велика помилка. Ми знали, що це буде важкий матч для нас, на виїзді з «Ноттінгемом», адже команда зараз не в кращій ситуації.

«Це був надінтенсивний тиждень для нас, із надінтенсивними іграми. Ми були готові дати бій і хлопці це зробили. Але як ми не змогли забити зі штрафних, я гадки не маю. Фізичну готовність я можу пояснити, результат не зовсім.

Ми не можемо приїхати сюди і чекати, що створимо 20 моментів проти «Ноттінгема», що сидить в обороні. Але ми мали сім, вісім чи дев’ять моментів, в основному на стандартах. Найбільшим шансом у другому таймі був удар головою Трента [Александер-Арнольда]. Справа була не в тому, що вони захищалися на світовому рівні, і ми не змогли пробитися. Були моменти, але ми їх не використали. Винні у цьому лише ми», — наводить слова Клоппа британське видання The Telegraph.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *